SEGRE

La Fiscalia demana llibertat sota fiança de 50.000 euros per a Trapero

Trapero, a la seua arribada a l'Audiència Nacional

La Fiscalia demana llibertat sota fiança de 50.000 euros per a TraperoEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia de l’Audiència Nacional ha demanat a la jutgessa de l'Audiència Nacional Carmen Lamela que deixi en llibertat sota fiança de 50.000 euros a l’excap dels Mossos Josep Lluís Trapero per la seua presumpta responsabilitat en la inactivitat de la policia autonòmica per impedir la votació l’1-O.

Segons han informat fonts jurídiques, el fiscal de l'Audiència Nacional Pedro Rubira ha fet aquesta petició a la jutgessa després de prendre declaració a Trapero com a investigat per dos delictes de sedició durant dos hores i mitja.

Per tant, com la Fiscalia és l’única acusació en aquesta causa que pugui demanar altres mesures més greus, Lamela no podrà acordar en cap cas el seu ingrés a la presó.

L’última vegada que Trapero va comparèixer davant de la jutgessa de l’Audiència Nacional, el passat 16 d’octubre, la Fiscalia va demanar el seu ingrés a presó sense fiança, però finalment va quedar en llibertat amb mesures cautelars: compareixences quinzenals, retirada del passaport, prohibició de sortir d’Espanya i fixació de domicili i telèfon.

tracking