SEGRE

La jutgessa deixa en llibertat sense fiança Trapero

Lamela rebutja posar la fiança de 50.000 euros que demanava el fiscal

Trapero, a la seua arribada a l'Audiència Nacional

La Fiscalia demana llibertat sota fiança de 50.000 euros per a TraperoEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jutgessa Carmen Lamela deixa en llibertat sense fiança l’excap dels Mossos Josep Lluís Trapero després que la Fiscalia de l’Audiència Nacional demanés que li imposés 50.000 euros per la seua presumpta responsabilitat en la inactivitat de la policia autonòmica per impedir la votació l’1-O.

Segons han informat fonts jurídiques, el fiscal de l'Audiència Nacional Pedro Rubira va demanar a la jutgessa de deixar en llibertat sota fiança a Trapero després de prendre-li declaració per tercera vegada com a investigat durant dos hores i mitja per dos delictes de sedició.

Lamela ha rebutjat imposar-li la fiança reclamada i li ha mantingut les mateixes mesures cautelars que va decretar per a ell la segona vegada que va comparèixer davant d’ella el passat 16 d’octubre. La Fiscalia va demanar el seu ingrés a presó sense fiança, però finalment va quedar en llibertat amb mesures cautelars: compareixences quinzenals, retirada del passaport, prohibició de sortir d’Espanya i fixació de domicili i telèfon.

tracking