SEGRE

POLÍTICA

Colau no participarà en la rebuda oficial al Rei amb motiu del MWC

Encara que sí que coincidirà amb el monarca en el sopar i l’acte institucional d’inauguració

Colau no participarà en la rebuda oficial al Rei amb motiu del MWC

Colau no participarà en la rebuda oficial al Rei amb motiu del MWCEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, no participarà en la rebuda oficial de les autoritats que es dispensarà al Rei Felip VI tant diumenge com dilluns amb motiu dels actes d’inauguració del Mobile World Congress (MWC), si bé sí que coincidirà amb el monarca en el sopar i l’acte institucional d’inauguració.

Així ho han confirmat a Efe fonts municipals, mentre que l’el president del Parlament català, per la seua part, encara no ha revelat la seua agenda en un moment de tensió institucional arran de l’aplicació a Catalunya de l’article 155, com a resposta a la fallida declaració unilateral d’independència de l’octubre passat i els posteriors processaments a dirigents secessionistes.

Segons les fonts consultades, l’alcaldessa no participarà en els besamans o rebudes oficials al Rei prèvies al sopar oficial de demà en el Palau de la Música amb motiu del MWC ni al de l’endemà, quan se celebrarà la inauguració oficial.

Colau sí que assistirà, no obstant això, al sopar oficial de benvinguda i a la inauguració del congrés per mostrar el seu "clar suport institucional" al MWC i com a ciutat amfitriona que és de l’esdeveniment internacional, segons les fonts consultades.

L’alcaldessa de Barcelona va acompanyar dimarts passat a les esposes dels polítics independentistes en presó preventiva pel procés sobiranista en una recepció amb apel·lacions a la defensa dels drets humans i la solidaritat cap aquests dirigents.

tracking