SEGRE

Els Mossos detenen un home i el seu fill pel doble homicidi al pantà de Susqueda

El pare ja va ser condemnat a quinze anys de presó per matar la seua esposa el 1997

El treballs de recerca dels Mossos d'Esquadra al pantà de Susqueda.

Els Mossos detenen el presumpte autor del doble homicidi al pantà de SusquedaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns el presumpte autor del doble homicidi del pantà de Susqueda (Girona), ocorregut el mes d’agost passat, un home de 60 anys que ja va ser condemnat a quinze anys de presó per matar la seua esposa el 1997.

Segons han informat fonts de la investigació, el detingut és Jordi. M.G., veí d’Anglès (Girona), que ha estat arrestat aquest matí i que ja es troba a la comissaria dels Mossos a Santa Coloma de Farners (Girona), a l’espera de passar a disposició judicial.

El detingut no tenia, segons els primers indicis, cap vinculació directa amb les dos víctimes del crim, Marc H. L., de 23 anys i veí d’Arenys de Munt (Barcelona), i Paula M. P., de 21 anys i veïna de Cabrils (Barcelona), que havien acampat al costat del amb pantà de Susqueda l’agost del passat any, on van ser assassinats a trets.

Els Mossos d’Esquadra han pogut donar amb el sospitós d’aquest doble assassinat, un dels principals crims que eren encara sense resoldre de l’any passat, després de corroborar a partir de diferents indicis que es trobava al pantà el dia del crim i en altres ocasions, ja que freqüentava la zona.

El detingut, que té dos fills majors d’edat, va ser condemnat el 1999 a quinze anys de presó per l’Audiència de Girona per haver matat dos anys abans la seua esposa, a la seua casa d’Anglès. A la sentència, en la qual es va aplicar a l’acusat l’atenuant de trastorn mental, l’ara detingut en relació amb el doble crim de Susqueda va ser condemnat per matar la seua esposa quan tornava d’un curs a Girona.

L’home esperava la seua esposa a l’interior d’un vehicle aparcat al carrer Riu Ter i, quan la dona va arribar a la seua altura, li va disparar tres trets i, posteriorment, quan la víctima ja estava a terra, va fer un quart tret per rematar-la.

El doble crim de Susqueda va ocórrer a l’agost passat, quan els dos joves, que estaven de vacances, tenien previst visitar Tamariu, a Palafrugell (Girona) i el Montseny i fer una excursió en un caiac, propietat del noi, pel pantà de Susqueda, al riu Ter.

Els dos joves van ser donats per desapareguts el 24 d’agost passat, si bé els cadàvers no van ser localitzats fins el 26 de setembre, un flotant a l’aigua i un altre sobre una paret lateral del pantà, del riu Ter.

El caiac inflable del jove amb qui, pel que sembla, pretenien fer una excursió pel pantà, va aparèixer també a l’aigua, en una zona pròxima que es va trobar el seu cotxe enfonsat, l’anomenat coll Palomera.

Els Mossos d’Esquadra, que han mantingut diverses línies obertes abans de donar amb el suposat autor del crim, proven ara de descobrir per què l’home va assassinar els dos joves, que van ser captats per una càmera de seguretat d’una entitat bancària poques hores abans del crim.

A més, els agents també proven de determinar si l’home va actuar sol o amb ajuda d’algú, mentre continuen buscant l’arma de foc amb què suposadament el detingut va matar a trets els dos joves.

Els Mossos també detenen el fill del sospitós

Els Mossos d'Esquadra han detingut a la localitat gironina de Salt al fill del presumpte homicida dels dos joves al pantà de Susqueda, ocorregut el mes d'agost passat.

Segons fonts pròximes a la investigació, aquesta segona detenció relacionada amb el doble crim del pantà de Susqueda és la del fill de Jordi M.G., sense que de moment s'hagi revelat la seva vinculació amb el cas.

tracking