SEGRE

Els Mossos troben una pistola a la casa del detingut pel crim de Susqueda

El presumpte autor del doble homicidi de Susqueda, Jordi Magentí, acompanyat dels mossos d'esquadra en el moment d'accedir a una casa d'Anglès.

Els Mossos troben una pistola a la casa del detingut pel crim de SusquedaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han localitzat una pistola durant els escorcolls als habitatges que freqüentava el detingut pel crim del pantà de Susqueda, encara que no ho consideren ara per ara una troballa clau, a l’espera que les proves determinin si va poder ser utilitzada en el doble assassinat.

Segons ha avançat La Vanguardia i han confirmat a Efe fonts de la investigació, els agents de la policia catalana han localitzat l’arma curta en els registres que des d’ahir efectuen als habitatges d’Anglès (Girona) que freqüentava Jordi Magentí, després de ser detingut com a suposat autor del doble crim del pantà de Susqueda, comès el passat 24 d’agost.

Una vegada localitzada la pistola, els especialistes de la policia catalana, que de moment no donen una importància determinant a aquesta troballa, hauran de comprovar si és la que es va utilitzar en el doble crim, en el qual les víctimes van rebre impactes de bala compatibles amb un calibre de nou mil·límetres.

Els Mossos d’Esquadra, que ahir van escorcollar la casa de la mare de l’acusat, han inspeccionat avui l’habitatge del seu oncle, a qui el sospitós cuidava, on han rastrejat un petit hort i un cobert amb detectors de metalls a la recerca de l’arma de foc.

tracking