SEGRE

Noves unitats i experts se sumen a la recerca del nen desaparegut a Almeria

Els investigadors no descarten cap hipòtesi sobre el cas de Gabriel Cruz, el nen de 8 anys desaparegut dimarts passat a Níjar

El dispositiu de recerca de Gabriel Cruz, el nen de 8 anys desaparegut dimarts passat a Níjar.

Noves unitats i experts se sumen a la recerca del nen desaparegut a AlmeriaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Noves unitats, com la de Cavalleria, i experts de Científica i de la Unidad Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil s’han sumat al dispositiu, tant de recerca com d’investigació, per trobar Gabriel Cruz, el nen de 8 anys desaparegut dimarts passat a Níjar (Almeria). Així ho ha destacat avui el delegat del Govern a Andalusia, Antonio Sanz, en El Portil (Huelva), on ha visitat els danys causats pel temporal a la costa de Huelva.

Sanz ha lamentat la "situació que ens té impactada a tota la ciutadania i que ens porta sempre a traslladar afecte i proximitat a familiars, així com la força per obtenir un resultat positiu en què confiem". Ha apuntat que la unitat de Cavalleria ja està disposada per a, si les condicions climatològiques ho permeten, començar a treballar per contribuir en la recerca del petit i facilitar-la atenent les peculiaritats de la zona.

El delegat ha precisat, així mateix, que s’han incorporat a la investigació agents de les àrees de Científica i de la Unidad Central Operativa (UCO) amb "experiència" en aquest tipus de casos. Tot això, ha dit, amb l’esperança que "avui sigui un dia de resultat positiu o en el que es pugui avançar"; mentre tant, ha continuat, es continuen "posant tots els mitjans per trobar aquest noi".

Respecte a la persona detinguda per trencar una ordre d’allunyament sobre la mare del menor, ha precisat que la mateixa era per "assetjament", descartant que tingués amb ella relació alguna i, per tant, que pogués deure’s a un assumpte relacionat amb la violència de gènere.

Per no entorpir la investigació, el delegat del Govern a Andalusia no ha volgut aportar detalls sobre si aquesta persona va manipular o no el dispositiu de control de l’ordre d’allunyament i quan s’hauria trencat aquest. Sanz ha indicat que això "forma part de l’entramat de la investigació àmplia, en la qual no es descarta cap hipòtesi."

tracking