SEGRE

SUCCESSOS DESAPARICIÓ

Presó per a l’assetjador de la mare de Gabriel

Segueix la recerca del nen desaparegut

Patricia Ramírez i Ángel Cruz, els pares de Gabriel.

Patricia Ramírez i Ángel Cruz, els pares de Gabriel.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El detingut per trencar l’ordre d’allunyament que pesava sobre ell respecte a la mare de Gabriel Cruz, el nen de vuit anys de qui es va perdre el rastre a Las Hortichuelas, Níjar (Almeria), a primera hora de la tarda de dimarts, va ingressar ahir a presó en virtut de la condemna a sis de mesos de presó que al febrer li va ser imposada per fets similars.

Ángel Cruz i Patricia Ramírez, pares de Gabriel, van negar que el detingut estigui vinculat amb la desaparició del nen malgrat els reiterats trencaments de les mesures imposades d’allunyament pel seu comportament d’assetjament cap a la dona. “La situació del senyor que està a la presó és per un tema d’assetjament cap a la meua persona, i ja fa bastant temps que dura, gairebé dos anys, en el qual jo m’he sentit molt assetjada, amb por”, va dir Patricia Ramírez.

Mentrestant, el dispositiu de recerca de Gabriel es va reprendre ahir amb la incorporació de nous efectius. Als mitjans amb què ja es comptava es van sumar quatre grups de treball amb drons i unitats canines, a més d’efectius de la Secció Especial de Rescat i Intervenció en Muntanya de la Guàrdia Civil i desenes de voluntaris.

tracking