SEGRE

SUCCESSOS TURISME

Un espanyol mor al patir una intoxicació en un hotel de Londres

El seu company d’habitació, crític en un “incident inexplicable”, segons Scotland Yard || Quatre joves mallorquines moren en un accident de trànsit a Miami

Un vehicle policial, estacionat a l’entrada de l’hotel Mayflower de Londres.

Un vehicle policial, estacionat a l’entrada de l’hotel Mayflower de Londres.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia britànica mirava ahir d’aclarir la “inexplicable” mort d’un mallorquí i l’estat “crític” en què es troba un madrileny arran d’un incident ocorregut dilluns en un hotel de Londres, on es van detectar “alts nivells de monòxid de carboni” amb el qual podrien haver-se intoxicat.

Marcos Servera, de 34 anys d’edat i natural de Mallorca, que treballava de realitzador, i el seu amic madrileny Esteban García, enginyer de camins, de 37 anys, compartien habitació al cèntric Mayflower Hotel, on s’allotjaven des de divendres i que havien d’haver abandonat ahir per tornar a Espanya. Tots dos gaudien d’uns dies a la capital britànica i, entre els seus plans, pensaven haver acudit a veure el musical Hamilton, tal com va revelar un amic seu, Guillermo Trapiello.

En aquest sentit, la Policia va indicar, a través d’un comunicat, que els “tests inicials” duts a terme a l’hotel, que va ser evacuat i que ahir continuava acordonat, van mostrar “un volum elevat de monòxid de carboni”, si bé la investigació “encara no ha acabat” i la mort de l’home –declarat mort “en el lloc”– “s’aborda, en aquesta fase primerenca, com a inexplicable”. Segons va assenyalar Scotland Yard, dos dels seus agents que van treballar en l’incident “es van sentir malament i van ser traslladats a un hospital del centre de Londres com a mesura de precaució, encara que van ser poc més tard donats d’alta i es troben bé”.

D’altra banda, quatre joves mallorquines que es trobaven de vacances a Miami (EUA) van morir ahir al patir un accident de trànsit.

Segons el Miami Herald, l’accident va tenir lloc a Islamorada quan l’automòbil en el qual viatjaven les quatre mallorquines, un Nissan Rogue 2018, va col·lidir contra un camió que transportava vàters portàtils. El turisme va virar i va acabar xocant contra una gran autocaravana que viatjava en sentit contrari.

L’impacte va ser mortal per a les quatre ocupants, la identitat de les quals no va ser revelada. Per la seua part, tant el conductor del camió com els dos ocupants de la casa rodadora van patir lesions menors.

tracking