SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Escorcollen una finca per localitzar el petit Gabriel

Busquen pistes en una propietat de familiars de l’assetjador || Segueixen investigant la desaparició de tres asturianes

Un agent buscant ahir en un aljub el menor desaparegut.

Un agent buscant ahir en un aljub el menor desaparegut.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Unitat Central Operativa (OCU) van escorcollar ahir la finca d’uns familiars de l’home que va ser detingut per trencar una ordre d’allunyament contra la mare del petit Gabriel Cruz, del qual es va perdre la pista a Las Hortichuelas, Níjar (Almeria), el 27 febrer passat. Segons fonts de la investigació, el registre es va centrar en una propietat siutada a prop de la zona a la desaparició del menor per buscar noves pistes per localitzar el petit. L’home, D.M.F.A., va ser detingut la setmana passada per trencar una ordre d’allunyament respecte a la mare de Gabriel i ja havia estat condemnat dos vegades per assetjar-la.

A més, en el marc de la recerca del menor, un home de 21 anys va resultar ahir ferit al caure en una mina de 40 metres de profunditat durant les tasques de recerca del petit, que compten amb unes 200 persones entre professionals i voluntaris coordinats i que, segons el ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido seguiran “sense parar i sense escatimar mitjans” fins que el petit torni a casa.

La pista del petit Gabriel Cruz es va perdre el 27 de febrer passat a Níjar, Almeria

En un altre ordre de coses, el ministre també va assegurar ahir que “estem duent a terme una investigació rigorosa” per resoldre com més aviat millor els tres casos de dones desaparegudes a Astúries en els últims quinze dies. D’una ja s’ha trobat el cos.

Segons Zoido, les desaparicions no tindrien “cap relació”, però “espero que com més aviat millor pugui resoldre’s no només el cas de la persona que ja ha aparegut, sinó els altres dos per a tranquil·litat de tota la societat”. Respecte al cas de Paz Fernández Borrego, desapareguda el 13 de febrer i el cos de la qual va aparèixer dimarts a l’embassament d’Arbón (Astúries) amb clars signes de violència, la Guàrdia Civil de la Comandància d’Oviedo continua investigant per aclarir el motiu de la seua mort. Sobre la desaparició de les altres dos asturianes, Concepción Barreira i Lorena Torre, les autoritats apunten a una marxa voluntària, tot i que els familiars tant de l’una com de l’altra estan convençuts del contrari.

tracking