SEGRE

SUCCESSOS MANIFESTACIÓ

Els pares de Gabriel demanen “una mica més per trobar-lo”

Unes 8.000 persones es concentren en solidaritat amb la família a Almeria || La família assegura mantenir l’esperança

Manifestants en suport als pares de Gabriel, el nen desaparegut a Las Hortichuelas de Níjar.

Manifestants en suport als pares de Gabriel, el nen desaparegut a Las Hortichuelas de Níjar.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes 8.000 persones es van manifestar ahir en suport als pares de Gabriel, el nen desaparegut a Las Hortichuelas de Níjar, a la Porta de Purchena d’Almeria, els qui van demanar “una mica més per trobar-lo”. Ángel Cruz, el pare de Gabriel, va explicar que malgrat tots els mitjans que tenen a la seua disposició encara els falten recursos perquè les forces de seguretat puguin trobar el seu fill. També van voler agrair als pescaítos, la gent que va participar a la concentració, les seues mostres de suport, que els permet “estar dempeus” en aquesta situació.

Cruz va assegurar que tots dos tenen “l’esperança més encesa que mai” i van apel·lar a qui el pugui tenir que “es posi a la seua pell i entengui que Gabriel no ha de passar per aquesta situació tan amarga”.

El pare de Marta del Castillo, la jove assassinada fa nou anys i el cadàver de la qual encara no s’ha trobat, va voler mostrar la seua solidaritat amb els pares de Gabriel i va demanar que “deixin anar el peixet, que és una xarxa massa gran per a ell.”

La mare de Gabriel va ser qui va proposar d’utilitzar com a “gest simbòlic” els peixos, ja que al seu fill l’entusiasmen aquest tipus d’animals.

tracking