SEGRE

SUCCESSOS

Passa a disposició del jutge l'autora confessa de la mort del petit Gabriel

Declararà davant del jutge després d’haver reconegut que va colpejar el nen amb una destral i que després el va asfixiar

Passa a disposició del jutge l'autora confessa de la mort del petit Gabriel

Passa a disposició del jutge l'autora confessa de la mort del petit GabrielEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ana Julia Quezada, autora confessa de la mort del nen Gabriel Cruz, ha quedat a disposició del Jutjat d’Instrucció número 5 d’Almeria, on declararà davant del jutge Rafael Soriano després d’haver reconegut que va colpejar el nen amb la part roma d’una destral i que després el va asfixiar.

La detinguda ha arribat a la Ciutat de la Justícia d’Almeria en un furgó de la Guàrdia Civil sobre les 07:00 hores després d’haver abandonat minuts abans la Comandància d’Almeria, als calabossos de la qual ha romàs des que va ser detinguda diumenge passat a Vícar després de ser sorpresa amb el cadàver de Gabriel al maleter del seu cotxe.

Soriano dirigeix la instrucció de la causa judicial iniciada després de la desaparició de Gabriel el passat 27 de febrer a Las Hortichuelas de Níjar.

El cos sense vida del nen va romandre en un pou a la finca de Rodalquilar (Níjar, Almeria) de la parella sentimental de Quezada, el pare del menor, fins que la dona el va extreure d’allà aquest diumenge i el va traslladar a Vícar, on va serdetinguda.

L’arrestada va confessar ahir a la Comandància d’Almeria que va colpejar el nen amb la part roma d’una destral i que després el va asfixiar, després de declarar durant gairebé dos hores davant dels agents encarregats de la investigació, a qui també els va dir que havia comès el crim ella sola.

Va ser llavors quan va reconèixer que durant una discussió amb el petit el mateix dia de la seua desaparició, Gabriel la va agredir i ella va respondre clavant-li un fort cop. L’autòpsia mostra signes que el petit va morir per estrangulació.

Quezada va poder actuar moguda pels gelos en rebutjar el pare del petit anar-se’n amb ella al seu país, la República Dominicana, on volia instal·lar-se, segons la hipòtesi amb les que es treballa en la investigació.

Després de la seua confessió, la presumpta autora de la mort del fill de la seua parella, va tornar a ser traslladada ahir a la localitat de Rodalquilar per a una reconstrucció dels fets.

D’altra banda, el titular-ne del Jutjat d’Instrucció 5 d’Almeria, Rafael Soriano, ha prohibit la incineració del cadàver del menor per si fos necessari practicar-li més proves.

tracking