SEGRE

POLíTICA

Puigdemont participarà diumenge a Ginebra en un debat sobre Catalunya

En el marc del Festival de Cinema i el Fòrum Internacional sobre els Drets Humans

Puigdemont participarà diumenge a Ginebra en un debat sobre Catalunya

Puigdemont participarà diumenge a Ginebra en un debat sobre CatalunyaEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’expresident de la Generalitat de Catalunya Carles Puigdemont, que es troba a Brussel·les fugit de la Justícia espanyola, participarà diumenge en un debat sobre la independència de Catalunya al Festival de Cinema i el Fòrum Internacional sobre els Drets Humans (FIFDH) de Ginebra, ha anunciat aquest dimecres l’organització.

La presència de Puigdemont a Ginebra s’explica, segons va dir el FIFDH en un comunicat, per la projecció en la clausura del festival de cinema de la pel·lícula "Catalunya: Espanya al caire d’una crisi de nervis", de Sylvain Louvet, Gary Grabli i Julie Peyrard.

Després del film, que es projectarà a les 18.00 GMT, se celebrarà un debat sobre la qüestió de l’autodeterminació a Catalunya, va explicar l’organització.

En el debat participarà a més l’expresidenta de torn de Suïssa en 2011 i exministra d’Afers Exteriors de la Confederación Helvética Micheline Calmy Rey, entre altres personalitats, que encara no han estat anunciats per l’organització.

El FIFDH organitzarà a més una roda de premsa aprofitant la presència de Puigdemont a Ginebra, ciutat on va fugir recentment de la Justícia espanyola la dirigent de la CUP Anna Gabriel.

tracking