SEGRE

POLÍTICA

El PDeCAT crida a "iniciar la legislatura" per recuperar l'autogovern

Des de la Fira de Sant Josep de Mollerussa

El PDeCAT crida a

El PDeCAT crida a "iniciar la legislatura" per recuperar l'autogovernJOAN GÒMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, ha denunciat els "impediments de l’Estat espanyol" a la formació d’un nou Govern i ha cridat a "iniciar la legislatura" perquè Catalunya pugui recuperar el seu autogovern i aixecar l’article 155 de la Constitució.

En una visita a la 146 Fira de Sant Josep de Mollerussa, Pascal ha lamentat que, dos mesos i mig després de les eleccions, "els impediments de l’Estat espanyol no han permès posar en marxa el Govern" a Catalunya.

En aquest sentit, la dirigent del PDeCAT ha cridat a "iniciar la legislatura que ha de donar estabilitat al país de cara a recuperar les institucions d’autogovern i aixecar el 155", que segons la seua opinió "està tenint afectacions molt concretes i molt negatives" en l’administració catalana i la ciutadania.

Pascal, que ha visitat la Fira de Sant Josep al costat de l’alcalde de Mollerussa i diputat en el Parlament, Marc Solsona, així com càrrecs locals del PDeCAT, ha afirmat que aquest esdeveniment situa a la població lleidatana "en la capitalitat agrícola del país".

"Tot allò que pugui generar riquesa, proximitat territorial i comercial a la ciutadania és bo per al país", ha afegit la líder postconvergent.

tracking