SEGRE

POLíTICA

Domènech critica el caos estratègic dels independentistes per encarar el futur

El líder de Catalunya en Comú-Podem ha advertit que unes noves eleccions serien una "irresponsabilitat profunda"

Domènech critica el caos estratègic dels independentistes per encarar el futur

Domènech critica el caos estratègic dels independentistes per encarar el futurEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder de CatalunyaenComú-Podem, Xavier Domènech, ha criticat aquest dilluns el "caos estratègic" de les formacions independentistes sobre com encarar el futur per qüestions partidistes, i ha advertit que unes noves eleccions serien una "irresponsabilitat profunda".

En declaracions a Catalunya Ràdio, Domènech ha qualificat de "molt greu" que els partits independentistes no hagin aconseguit un acord gairebé tres mesos després de les eleccions del 21 de desembre i, per això, ha urgit de nou a la formació d’un Govern per "recuperar" l’autogovern.

El president del grup de Catalunya enComú-Podem en el Parlament ha apreciat en aquest sentit un "caos estratègic" en les forces independentistes sobre com encarar el futur, i creu que el que "els uneix" és "més el passat".

Domènech ha recalcat que com a diputat Jordi Sànchez, que el Suprem manté a la presó, té dret a ser candidat, però ha avisat els partits independentistes que la "recuperació" de l’autogovern no pot estar "al servei d’una estratègia de denúncia dels aparells judicials" de l’Estat.

El líder dels comuns creu que no hi haurà noves eleccions a Catalunya, però en tot cas ha alertat que altres comicis serien una "irresponsabilitat profunda" que prolongarien l’aplicació del 155.

tracking