SEGRE

CATALUNYA

Puigdemont i Gabriel assisteixen a l'ONU a un acte sobre Drets Humans a Catalunya

L’acte, titulat "Regressió dels drets humans a Espanya", es realitza en paral·lel al Consell de Drets Humans de l’ONU

Puigdemont i Gabriel assisteixen a l'ONU a un acte sobre Drets Humans a Catalunya

Puigdemont i Gabriel assisteixen a l'ONU a un acte sobre Drets Humans a CatalunyaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’expresident de Catalunya Carles Puigdemont, l’exdiputada de la CUP, Anna Gabriel, i l’eurodiputat d’Esquerra Republicana (ERC) Jordi Soler van assistir avui a la seu europea de Nacions Unides a un acte sobre els drets humans a Catalunya.

L’acte, titulat "Regressió dels drets humans a Espanya", es realitza en paral·lel al Consell de Drets Humans de l’ONU (CDH), que celebra aquests dies la seua trenta-setena sessió ordinària.

Puigdemont va arribar dissabte a Ginebra i diumenge va participar en el Festival de Cinema i Fòrum Internacional de Drets Humans (FFIDH). L’expresident de la Generalitat de Catalunya tenia previst avui a més reunir-se amb Gabriel per tractar de la situació catalana.

Ahir a la nit va dir en una roda de premsa que es tractava "d’una reunió privada que no està pensada per negociar res", encara que va admetre que parlaran de la investidura i "dels passos de portar Catalunya cap a la República". En l’acte van intervenir, entre d’altres, el jutge emèrit del Tribunal Suprem (TS) José Antonio Martín Pallín, i el Síndic de Greuges (Defensor del Poble) de Catalunya, Rafael Ribó.

Entre el públic també es trobaven les parelles de Jordi Cuixart i Joaquim Forn, Txell Batet i Laura Masvidal, respectivament.

tracking