SEGRE

Serret diu ara que s'ha confós i que el candidat és Sànchez

Meritxell Serret

Serret diu ara que s'ha confós i que el candidat és SànchezEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exconsellera d’Agricultura i dirigent d’ERC, Meritxell Serret, ha afirmat que la seua confirmació d’aquest matí de que Junts per Catalunya (JxCat) proposava a Jordi Turull per a la investidura ha estat una "confusió" i que el candidat ara mateix és el que encara proposa JxCat, Jordi Sànchez. "Ha estat una confusió meua fruit de les publicacions a la premsa. Creia que JxCat ho havia proposat formalment i per això he expressat la meua opinió sobre Jordi Turull. El candidat és qui proposa JxCat i és Jordi Sánchez", ha asseverat Serret en un missatge al seu compte de Twitter.

Poc abans, en declaracions a TV3, Serret havia dit que "ahir Junts per Catalunya va posar a sobre de la taula el nom de Jordi Turull per ser investit", el que havia qualificat de "bona notícia "per la seua "trajectòria" i la seua "convicció", confiada que l’exconseller podria "tirar endavant un Govern que faci avançar a la societat catalana i permeti recuperar" l’autogovern i "els drets" després del 155.

Més enllà de les matisacions d’última hora de Serret, Junts per Catalunya espera la decisió que avui pugui prendre el Tribunal Suprem al respecte del recurs de Jordi Sànchez -a la presó- per poder ser investit president pel Parlament, si bé manté com a alternativa a Jordi Turull, segons fonts de la força que lidera Carles Puigdemont.

tracking