SEGRE
Imatge d'arxius d'agents de la policia francesa durant una presa d'ostatges.

Presa d'ostatges en un supermercat al sud de FrançaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home armat reté diverses persones a l’interior d’un supermercat de la localitat francesa de Trèbes, al costat de Carcassona, al sud del país. Fonts de la prefectura del departament d’Aude van confirmar a Efe que hi ha una operació en marxa entorn del supermercat Super U de Trèbes i van demanar que es facilités "l’accés a les forces de l’ordre".

En un altre incident aparentment connectat amb aquesta presa d’ostatges, un home va obrir foc contra quatre agents del cos d’antiavalots de la Policia Nacional francesa (coneguts com a CRS) que feien "fúting" a prop de Carcassona, i va ferir un d’ells, segons l’emissora pública "France Info".

Segons les primeres informacions, un home armat va entrar cap a les 11.00 locals (10.00 GMT) al supermercat Super U, on hi havia diverses persones que han estat preses com a ostatges, i continua atrinxerat al seu interior, tot i que encara no s’ha pogut confirmar si és l’autor dels trets contra els policies.

La Fiscalia antiterrorista de París s’ha fet càrrec de la investigació del succés, la qual cosa apunta a la possible naturalesa terrorista de la presa d’ostatges, van confirmar a Efe fonts del Ministeri francès de l’Interior. Segons els mitjans francesos, la Fiscalia ha anunciat que el presumpte segrestador ha reivindicat la seua pertinença al grup terrorista Estat Islàmic.

El Ministeri de l’Interior ha llançat una crida a través de Twitter perquè "no es difonguin falses informacions ni rumors".

tracking