SEGRE

ESNOTICIA

Elisenda Paluzie liderarà l’ANC en substitució de Jordi Sànchez

Elegits els nous membres de Ponent

Els tres representants de Ponent, amb la nova presidenta.

Els tres representants de Ponent, amb la nova presidenta.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretariat macional de l’ANC va designar ahir presidenta Elisenda Paluzie per 71 vots a favor i 2 en blanc, després de les eleccions prèvies de la setmana passada en què els afiliats ja li van donar un avantatge de 2.000 vots sobre el segon classificat. Els altres càrrecs orgànics votats ahir en la reunió del secretariat a Sant Cugat del Vallès, són la Vicepresidència, la Secretaria i la Tresoreria, segons un comunicat de l’ANC.

El nou vicepresident és Pep Cruanyes (66 vots a favor, 7 en blanc), la secretària és Montserrat Rossell i el tresorer és Joaquim Arnau, representant territorial del Gironès, Alt i Baix Empordà, Garrotxa, Pla de l’Estany i la Selva. Així mateix, els tres elegits per representar l’ANC a Ponent en el nou secretariat nacional són Glòria Segarra, Joan Torres i Andrés Vázquez.

Pròximament s’aniran decidint les persones que ocuparan d’altres càrrecs de l’organigrama de l’entitat, com les comissions de treball.

Paluzie, que substitueix en la presidència Jordi Sànchez, va expressar el suport incondicional als polítics presos o exiliats: “Serem al seu costat. Treballarem sense parar per fer possible la República catalana.” Va anunciar que l’entitat emprendrà a partir d’ara un nou camí fent més pressió als partits i “menys manifestacions de rècord Guinness”. “Aquest país serà lliure”, va proclamar la nova presidenta de l’ANC assegurant que “per cada cap que tallin, en sortirà un altre de nou”.

tracking