SEGRE

CONFLICTE CATALà

Independentistes tallen l'AP-7 a Figueres, l'N-340 a Alcanar i la Diagonal de Barcelona

Convocats pels comitès de defensa de la república

Independentistes tallen l'AP-7 a Figueres i la Diagonal de Barcelona

Independentistes tallen l'AP-7 a Figueres i la Diagonal de BarcelonaCDR Girona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grups d’independentistes han tallat a primera hora d’aquest matí l’autopista AP-7 a ambdós sentits al seu pas per Figueres (Girona), on uns 1.000 vehicles han estat atrapats, així com l’avinguda Diagonal de Barcelona, al seu pas per la zona alta de la capital catalana (els talls ja han finalitzat).

Les accions de protesta han estat convocades pels autodenominats "comitès de defensa de la república" i, en el cas de l’AP-7, els manifestants s’han donat cita aquesta matinada a Girona per desplaçar-se junts des d’allà fins a Figueres, on unes mil persones han tallat l’autopista en ambdós sentits.

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), el tall de l’autopista ha començat les 06:34 hores d’aquest matí i ha atrapat a l’autopista a uns 1.000 vehicles.

A fi d’evitar que més conductors es quedin encallats a l’autopista, el SCT desvia el trànsit que va en sentit sud per la sortida 2 de La Junquera i el que va en sentit nord per la sortida 4 de Figueres.

Els manifestants porten armilles reflectores i pancartes en les quals reclamen la llibertat dels polítics i líders independentistes presos.

A més, a Barcelona un altre grup de persones han tallat l’avinguda Diagonal de la capital catalana amb pancartes en les que reclamen, entre altres reivindicacions, la convocatòria d’una vaga general.

Consulta l'estat de les carreteres

tracking