SEGRE

MADRID POLÈMICA

El màster de Cifuentes, sota la lupa d'un “observador extern”

La Conferència de Rectors accepta la proposta de la URJC

Cristina Cifuentes.

Cristina Cifuentes.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El rector de la Universitat Rei Joan Carles (URJC), Javier Ramos, va sol·licitar ahir al president de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE), el rector de la UdL, Roberto Fernández, un observador extern per “promoure i ampliar al màxim la transparència” en el procés sobre el màster de Cristina Cifuentes. Dijous passat, aquesta universitat va obrir un procediment administratiu d’informació reservada per “aclarir possibles errors o irregularitats” en el màster de la presidenta regional i determinar “les responsabilitats que se’n poguessin derivar”.

El rector va enviar ahir una carta al president de la CRUE per demanar-li que designi un o una cap d’Inspecció de Serveis d’una de les universitats d’aquesta associació perquè actuï com a “observador extern”.

El mateix Fernández va assegurar que la CRUE ha acceptat la sol·licitud del rector de la Universitat Rei Joan Carles i va precisar que dimarts que ve, 3 d’abril, es coneixerà el nom de la persona designada per exercir aquesta tasca d’observació.

En aquest sentit, el president de CRUE va posar en relleu el pas que ha fet la universitat, “un més entre els molt adequats que ha fet el rector de la Universitat Rei Joan Carles per aclarir els fets”.

Per la seua banda, l’última informació publicada per eldiario.es sobre la polèmica del màster afecta el dia en el qual Cifuentes va fer la lectura del seu Treball de Final de Màster (TFM). Segons va publicar el diari, aquell dia, el 2 de juliol, el departament del seu màster inaugurava uns cursos d’estiu a Aranjuez.

tracking