SEGRE

PRÒXIM ORIENT

Mor un altre palestí per xocs amb l'Exèrcit israelià

Ja són 18 els morts des de divendres

Un jove palestí hospitalitzat a Gaza, ahir.

Un jove palestí hospitalitzat a Gaza, ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un palestí de 29 anys que es trobava en estat crític des de divendres com a conseqüència de les ferides de bala provocades pels trets de l’Exèrcit israelià va morir ahir en un hospital de Gaza. El jove, identificat com Fares al-Regeb, va ser assolit a Khan Yunis, al sud de la Franja. Amb la seua mort, la xifra de baixes des de divendres s’eleva a 18 persones. D’aquestes, 16 han estat confirmades pels sanitaris palestins, mentre que Israel retindrà els altres dos cossos “fins que els israelians captius a Gaza siguin entregats per a un enterrament” al seu país, va explicar el general de les forces israelianes Yoav Mordekhai en un comunicat.

Per la seua part, el diputat palestí d’Al-Fatah Ahsraf Jomaa va manifestar ahir la seua preocupació sobre la deriva violenta que pugui prendre la Marxa del Retorn arran dels xocs amb les forces d’Israel.

“El que va ocórrer divendres, dissabte i diumenge es contradiu amb el que vam acordar totes les faccions, els poders i altres participants”, va advertir.

I és que, malgrat que Hamas controla mediàticament la convocatòria, hi participen diversos partits polítics i organitzacions de la societat civil.

tracking