SEGRE

SUCCESSOS SINISTRE

Recuperen el cos d’una excursionista a la Garrotxa

Va desaparèixer diumenge passat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra i els Bombers de la Generalitat van recuperar ahir el cos de la dona trobat dilluns a Montagut i Oix, a l’Alta Garrotxa.

Els Mossos d’Esquadra van confirmar que es tracta de l’excursionista desapareguda diumenge a Sardernes, ubicat a la mateixa zona, on havia anat de ruta de muntanya amb la seua parella. A causa del difícil accés, el cos de la dona va ser traslladat en helicòpter fins a l’heliport d’Olot, situat al costat de les instal·lacions del parc de bombers, on es va fer l’aixecament del cadàver.

Al migdia, el cadàver va ser traslladat a l’Institut de Medicina Legal de Girona, on es practicarà l’autòpsia per determinar amb més exactitud la causa i les circumstàncies de la mort. La parella es va desplaçar a Sardenes per fer una ruta d’uns dies equipats amb una tenda d’acampada. Segons va explicar el seu acompanyant, la dona va sortir a passejar diumenge i ja no va tornar. Després de donar l’avís de desaparició, els Bombers de la Generalitat van localitzar el cos al peu d’un precipici d’uns dos-cents metres d’altura. A causa de la falta de llum i l’excés de vegetació, la recuperació del cadàver es va haver de posposar fins a l’endemà.

tracking