SEGRE

El tribunal del màster de Cifuentes no va existir, segons El Confidencial

Les tres professores que figuren com a integrants del mateix mai han format part d’un òrgan d’aquest tipus

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes.

El tribunal del màster de Cifuentes no va existir, segons El ConfidencialEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tribunal que va avaluar el treball de final de màster (TFM) de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, mai no es va reunir, i les tres professores que figuren com a integrants del mateix mai han format part d’un òrgan d’aquest tipus, segons publica avui el diari digital 'El Confidencial'.

Aquest mitjà incideix de nou en el tribunal d’avaluació, després de publicar ahir que l’acta que ha exhibit la presidenta regional tenia falsificades almenys dos de les tres firmes de les professores, i a més es va elaborar el 21 de març, hores després que eldiario.es publiqués la primera informació sobre les suposades irregularitats en l’obtenció d’aquesta titulació de la Universidad Rey Juan Carlos.

Ara, 'el Confidencial’, que cita fonts del màster i de l’Institut de Dret Públic d’aquest centre universitari, assegura que les tres professores mai no van formar part de cap tribunal d’avaluació de la presidenta del Govern regional, que ahir va explicar que Cristina Cifuentes es va limitar a mostrar el passat 21 de març els documents, que la Universidad Rey Juan Carlos la va remetre.

A més, ahir el Ple de l’Assemblea de Madrid per abordar aquest assumpte, Cifuentes va exhibir una sèrie de documents amb el segell de la Universidad Rey Juan Carlos que posteriorment van ser remesos als mitjans de comunicació, entre els quals no figurava l’acta d’avaluació del treball de final de màster sobre el qual informa El Confidencial.

Respecte a la defensa del treball de final de màster, que es va produir el 2 de juliol de 2012, quan es jugava un partit de futbol d’alt risc i ella era delegada del Govern, Cifuentes va defensar que "de vegades s’avalua el treball i es guarda la nota" i que "aquests dispositius de seguretat se seguien des de la Prefectura Superior de Policia, no des de la Delegació del Govern".

'El Confidencial' afegeix que en una reunió del director del màster, Enrique Álvarez, i les professores per acordar una mateixa versió sobre els fets davant de la investigació posada en marxa per la universitat, van arribar a acordar fins el color de la roba que vestia Cifuentes el 2 de juliol de 2012.

Segons aquest mitjà digital, les professores compareixen avui a les deu del matí davant de la comissió universitària que desenvolupa una investigació interna sobre aquestes suposades irregularitats.

tracking