SEGRE

POLèMICA

El director del màster de Cifuentes admet que va reconstruir l'acta de les notes

Reconeix que sí que hi va haver un treball final

El director del màster de Cifuentes admet que va reconstruir l'acta de les notes

El director del màster de Cifuentes admet que va reconstruir l'acta de les notesEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El catedràtic Enrique Álvarez Conde, director del màster realitzat a la Universidad Rey Juan Carlos (URJC) per la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, ha reconegut aquest divendres la seua "culpa" per haver acceptat del rector l’encàrrec de "reconstruir una hipotètica acta" del tribunal d’avaluació.

En una entrevista amb Onda Cero, Álvarez Conde admet que sí que hi va haver un treball de final de màster de Cifuentes i que ell mateix va corregir una versió no final que constava d’uns 50 o 60 folis.

El catedràtic explica que el 21 de març, dia que eldiario.es va publicar la primera informació sobre suposades irregularitats en el màster cursat per Cifuentes, el rector de l’URJC, Javier Ramos, li va preguntar si hi havia una acta amb les notes de Cifuentes.

En no existir tal document, diu el catedràtic que el rector "li va compel·lir" a preparar "una reconstrucció de l’acta" amb les notes de Cifuentes i a preparar-se per a la roda de premsa que oferirien posteriorment.

Segons Álvarez Conde, abans de la roda de premsa hi va haver una reunió al despatx de la Rectoria, en la qual hi havia "moltes persones", en la que el rector el va instar a reconstruir el document, encàrrec que el catedràtic li va fer a la professora Cecilia Rosado Villaverde, qui va demanar l’autorització de les altres dos professores, Alicia Esperanza López i Clara Souto Galván.

El director del màster ha dit a Onda Cero, a més, que tot el material relacionat amb Cifuentes, així com el d’altres alumnes, va ser destruït, tal com contempla la normativa interna de l’URJC.

tracking