SEGRE

POLÍTICA

Echenique creu que Rajoy acabarà convertint en heroi Puigdemont

El número dos de Podemos ha tornat a rebutjar que es "judicialitzi la política"

Echenique creu que Rajoy acabarà convertint en heroi Puigdemont

Echenique creu que Rajoy acabarà convertint en heroi PuigdemontEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari d’Organització de Podemos, Pablo Echenique, ha assegurat que el Govern del PP i els seus "jutges amics" estan "avergonyint-nos com a país en el conjunt d’Europa" i ha ironitzat en afirmar que "a veure si al final Mariano Rajoy acaba fent un heroi" a l’expresident Carles Puigdemont.

En declaracions als periodistes durant la trobada "En Marxa 2019", que Podemos celebra amb la seua militància a la Universitat Complutense de Madrid, Echenique ha considerat que les resolucions de la justícia alemanya "avergonyeixen al nostre país a l’exterior" i "deixen en mal lloc la Justícia a Espanya".

El número dos de Podemos ha tornat a rebutjar que es "judicialitzi la política", el que creu que "no soluciona el conflicte català" i creu que la realitat està donant la raó a Podemos, que sempre ha apostat per una solució política i dialogada.

En aquest sentit ha emmarcat també que s’hagi vist aquests dies al secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, "fingir amb demanar perdó per recolzar a PP i Cs en aquesta deriva repressiva i judicial a Catalunya".

tracking