SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Mor un dels nou ciclistes atropellats a Mallorca

Van ser envestits dijous a Capdepera

La víctima, de nacionalitat alemanya, circulava en grup.

La víctima, de nacionalitat alemanya, circulava en grup.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dels nou ciclistes atropellats dijous passat per un totterreny a la Ma-15, al municipi mallorquí de Capdepera, va morir ahir a la nit, segons va informar el director general de Trànsit del ministeri de l’Interior, Gregorio Serrano, al l seu compte personal de Twitter.

La víctima, de nacionalitat alemanya, formava part d’un grup que va ser atropellat per un totterreny conduït per una dona de nacionalitat espanyola, que va ser detinguda per imprudència greu, segons va informar la Guàrdia Civil.

En un altre ordre de coses, l’Audiència Provincial d’Àlaba va ratificar ahir una sentència que condemna un ciclista a indemnitzar amb 7.692 euros un vianant que va atropellar quan aquest caminava per un carril bici de Vitòria.

El tribunal argumenta que l’ordenança municipal que regula aquestes vies especials no atorga “prioritat” als ciclistes sobre els vianants i que la persona que anava en bici circulava “sense la deguda cura”.

Així, els fets als quals es refereix aquesta sentència es van produir l’1 de novembre del 2015 i com a conseqüència del cop la víctima va haver d’estar més de dos-cents dies de baixa laboral.

tracking