SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

“Saber quan va morir és més reconfortant perquè no va poder patir”

La compareixença dels pares del nen Gabriel.

La compareixença dels pares del nen Gabriel.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Patricia Ramírez i Ángel Cruz van indicar ahir que el fet que el seu fill de vuit anys Gabriel Cruz morís “entre una i dos hores” després que ser raptat per Ana Julia Quezada presumptament el 27 de febrer a Las Hortichuelas, a Níjar (Almeria), tal com revela l’últim informe d’autòpsia, fa “més reconfortant la seua pèrdua, perquè no hi va haver temps que patís”.

En una compareixença davant els mitjans de comunicació ahir al municipi de Las Negras, Patricia i Ángel, amb la veu trencada, van expressar la seua “confiança” en la justícia perquè la presumpta assassina del seu fill “no pugui tornar a fer mal a ningú”.

La mare del petit va admetre que, “d’alguna manera sí que sospitava” de la llavors parella sentimental d’Ángel Cruz, si bé ell es va pronunciar en sentit contrari. “Jo no en sospitava en absolut. Dormia amb ella, em consolava a mi cada nit, jo no ho sospitava”, va dir el pare.

D’altra banda, durant la compareixença, tots dos van fer al·lusió a la presó permanent revisable arran d’una iniciativa ciutadana que estaria promovent un recollida de firmes a favor d’aquesta mesura penal a la balena que presideix el final de la Rambla de la capital d’Almeria, i que s’ha convertit en un altar improvisat en record del petit Gabriel. Els pares van demanar que el debat polític sobre la presó permanent no es barregi amb el dol de la família.

tracking