SEGRE

CONFLICTE català

El ministre de Justícia diu que el llaç groc és "ofensiu"

Catalá defensa la qualitat democràtica d’Espanya

El ministre de Justícia diu que el llaç groc és

El ministre de Justícia diu que el llaç groc és "ofensiu"EFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Justícia, Rafael Catalá, creu que el llaç groc que exhibeixen molts independentistes, com alguns diputats, és "ofensiu" i ha defensat que les diferències jurídiques sobre la situació de Carles Puigdemont no tenen res a veure amb la qualitat democràtica, que a Espanya "és molt alta".

D’aquesta manera, Catalá ha respost a la diputada d'Unidos Podemos Lucía Martín i al portaveu del PDeCAT, Carles Campuzano, que en la sessió de control al Govern al Congrés li han preguntat per la decisió d’un tribunal alemany de no concedir l’extradició de Puigdemont pel delicte de rebel·lió.

En la seua intervenció, Catalá ha retret al portaveu independentista que pugui acudir "tranquil·lament" al ple mostrant un llaç groc que, segons ell, és "ofensiu" i dir que hi ha presos polítics a Espanya, que "no n’hi ha".

Per contra, creu que a Catalunya no es pot parlar amb llibertat, es produeixen escarnis a qui pensa diferent i acusa els secessionistes de crear un clima de confrontació. "Enhorabona", ha ironitzat.

tracking