SEGRE

POLÍTICA

Rivera creu que el cas Cifuentes és "molt greu" i el de Franco, "reprotxable"

Assegura que el cas del màster de Cristina Cifuentes sembla una "trama delictiva" i que afecta la "reputació" de la universitat el govern

Rivera creu que el cas Cifuentes és

Rivera creu que el cas Cifuentes és "molt greu" i el de Franco, "reprotxable"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de Cs, Albert Rivera, veu "reprotxable" que el secretari general del PSOE de Madrid, José Manuel Franco, hagi falsejat el seu currículum, però no és comparable amb el cas de Cristina Cifuentes, que sembla una "trama delictiva" i que afecta a la "reputació" de la universitat el govern.

Rivera, en declaracions en el Congrés, ha insistit també que el pla A del seu partit és que el president del Govern, Mariano Rajoy, "mogui fitxa" i rellevi Cifuentes, però, si arriba al 2 de maig, festa de la Comunitat de Madrid, "enroscant i cargolant" a la presidenta, llavors Cs es plantejarà un "pla B".

Continua d’aquesta manera sense verbalitzar si Cs recolzarà o no la moció de censura del PSOE contra Cifuentes i ha tornat a insistir que, si aquesta no s’aparta del càrrec, el PP perdrà el govern madrileny.

Sobre el fet que el "número dos" dels socialistes madrilenys inclogués durant dos legislatures a la seua fitxa de diputat autonòmic que és llicenciat en Matemàtiques quan no ho és, el líder del partit taronja ha subratllat que no és president de cap govern i no té un pacte amb Ciudadanos.

"És que la senyora Cifuentes és presidenta amb els disset escons de Ciudadanos!", ha exclamat.

Ha afegit que Ciudadanos no permet aquest tipus de comportaments i ha tret de les seues llistes electorals els qui han fet coses semblants.

En tot cas, Cifuentes no és que hagi "unflat" el seu currículum, com ha pogut fer el líder del PSM, sinó que sembla que aquest "ni tan sols no existeix", ha subratllat en referir-se al seu màster.

tracking