SEGRE

Torrent proposarà demà a la Mesa del Parlament una querella contra Llarena

El president del Parlament, Roger Torrent.

Ajornat el ple d'investidura de Jordi SànchezEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Parlament, Roger Torrent, proposarà demà en la reunió extraordinària de la Mesa que la Cambra catalana es querelli contra el jutge del Tribunal Supremo Pablo Llarena. Segons han informat a Efe fonts parlamentàries, Torrent ha decidit obrir aquesta via judicial després que Llarena hagi denegat a Jordi Sànchez, numero dos de JxCat i en presó preventiva, el permís per acudir demà al Parlament al ple de la seua investidura.

Aquesta circumstància ha obligat Torrent a cancel·lar el ple previst per a demà i al seu lloc ha convocat una reunió extraordinària de la Mesa per acordar una resposta al que considera que és una "vulneració de drets" per part del Suprem en no complir la resolució de l'ONU. Una resposta que passarà, segons les mateixes fonts parlamentàries, per proposar una querella contra el magistrat del Suprem.

És la tercera vegada que Torrent desconvoca un ple d’investidura -un de Carles Puigdemont i dos de Jordi Sànchez-, mentre que Jordi Turull sí que va poder participar en el primer debat i votació de la seua investidura, però no va obtenir els suports necessaris i no va arribar a la segona sessió perquè va ser empresonat de nou.

tracking