SEGRE

CRISI

Asad afirma que atac no afectarà a determinació siriana davant els terroristes

El mandatari sirià va considerar que les potències occidentals han perdut la seua credibilitat

Asad afirma que atac no afectarà a determinació siriana davant els terroristes

Asad afirma que atac no afectarà a determinació siriana davant els terroristesEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president sirià, Bachar a l’Asad, va assegurar que l’atac dels EUA, el Regne Unit i França contra Síria no debilitarà la determinació del seu país en la guerra contra el terrorisme.

Així ho va dir Asad durant una conversa telefònica amb el seu homòleg iranià, Hasan Rohaní, segons l’agència de notícies oficial siriana, GUAREIX.

A l’Asad va explicar a Rohaní els detalls de l’atac, que, segons el seu parer, suposa "un reconeixement de les forces occidentals colonials del seu suport al terrorisme", mentre que el líder iranià va reiterar el suport del seu país a Síria.

El mandatari sirià va considerar que les potències occidentals han perdut la seua credibilitat davant els seus pobles i el món i va subratllar que l’atac es produeix "com a conseqüència del fracàs dels terroristes en aconseguir els objectius d’aquests països".

Per la seua part, segons SANA, Rohaní va reiterar el suport de l’Iran a Síria i va assegurar que Teheran continuarà mantenint aquest suport.

El president iranià va condemnar rotundament l’agressió dels EUA, el Regne Unit i França, i es va mostrar confiat que no afectarà la resolució del poble sirià en la guerra contra els terroristes.

La passada matinada aquests tres països occidentals van atacar posicions governamentals a Síria, com a represàlia del presumpte bombardeig químic de fa una setmana en una àrea sota control opositor dels afores de Damasc.

tracking