SEGRE

El grup Vocento vira l'estratègia cap als continguts de pagament

El grup Vocento vira l'estratègia cap als continguts de pagament

El grup Vocento vira l'estratègia cap als continguts de pagament

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons el portal Prnoticias, el grup Vocento estudia centrar l'estratègia dels seus mitjans cap als continguts de pagament. Així ho ha assegurat Luís Enríquez, conseller delegat del grup, que ha assegurat que "els continguts no han de ser percebuts com gratuïts", marcant així una estratègia cap als models de pagament a mig termini.

En aquest sentit, segons el portal, Enríquez ha parlat de la premsa regional, com El Correo, Diario Vasco, Diario Montañés i Ideal. Els seus 15.000 subscriptors han rebut un missatge alertant que els continguts "tenen un valor, costen d'elaborar i els seus professionals han de tenir una retribució".

Dard a Google i Facebook

Enríquez, també segons Prnotícias, diu que els mitjans de comunicació regalen la seva feina a plataformes com Google i Facebook i que, a més, els obliguen a fer canvis en la forma i el disseny dels continguts. 

Estat de la publicitat

Malgrat la caiguda constant de la publicitat en els mitjans tradicionals, per Vocento la caiguda ha sigut més suau, i ha augmentat considerablement la publicitat digital. Respecte a les edicions, també hi ha una notable diferència. Mentre a les edicions de mitjans nacionals la proporció s'iguala entre publicitat online (52,9%) i offline (47,1%), aquesta es trenca en els mitjans locals, on la publicitat en paper es manté en un 84,7% per un 15,3% d'implantació de la publicitat digital.

tracking