SEGRE

POLÍTICA

Rajoy adverteix del risc de què Balears caigui en els mateixos errors que Catalunya

En la clausura de la convenció nacional sobre turisme que ha celebrat el PP a Palma

Rajoy adverteix del risc de què Balears caigui en els mateixos errors que Catalunya

Rajoy adverteix del risc de què Balears caigui en els mateixos errors que CatalunyaEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern, Mariano Rajoy, ha alertat del risc de què Balears caigui en els mateixos errors que Catalunya a causa que els seus dirigents polítics s’inventin els mateixos problemes que han provocat la situació que ara estan vivint els catalans.

Rajoy ha fet aquesta advertència en la clausura de la convenció nacional sobre turisme que ha celebrat el PP a Palma i en la qual, després de destacar els beneficis que per a tot Espanya reporta aquest sector, ha lamentat que hi hagi governs, en al·lusió entre altres al de les Balears, que el "demonitzin".

"L’últim que necessita les Balears és seguir l’exemple de divisió, enfrontament i invenció de problemes que causa tantes dificultats a tots els catalans", ha afegit.

Rajoy ha lamentat que aquests governs que s’inventen problemes "només s’ocupen de barallar-se entre ells" i, a més de fomentar la "turismofobia", estan més preocupats que un metge sàpiga més català que medicina i un músic sàpiga una llengua determinada per interpretar una partitura.

Davant això, ha ressaltat que la convivència de llengües fa més rica Espanya, no són una trava i suposen una "via de convivència".

tracking