SEGRE

CONFLICTE CATALà

La Fiscalia espera que els Mossos impedeixin qualsevol alteració davant d'una mobilització dels CDR

La Fiscalia espera que els Mossos impedeixin qualsevol alteració davant d'una mobilització dels CDR

La Fiscalia espera que els Mossos impedeixin qualsevol alteració davant d'una mobilització dels CDREFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia General de l’Estat confia que els Mossos d’Esquadra impedeixin qualsevol alteració de l’ordre públic i garanteixi el normal funcionament de les institucions davant de les mobilitzacions convocades per avui pels Comitès per a la Defensa de la República de Catalunya.

Així ho manifesta en un comunicat que ha difós en relació amb les mobilitzacions convocades pels autodenominats "Comitès per a la Defensa de la República" (CDR) davant de les seus de les fiscalies de la Comunitat Autònoma de Catalunya.

La Fiscalia General mostra el seu "suport absolut als fiscals que exerceixen la seua tasca a Catalunya" i afegeix que i "la seua fermesa és un exemple per a tots els que treballen en la resta d’Espanya".

A més expressa el seu "més enèrgic rebuig dels intolerables actes" que pretenen condicionar l’exercici professional dels membres del Ministeri Fiscal" i assegura que "cap intent de pressió no impedirà que els fiscals continuïn exercint la seua funció en defensa de l’ordenació jurídica".

"Confiem que l’actuació dels Mossos d’Esquadra impedeixi qualsevol alteració de l’ordre públic, garantint el normal funcionament de les institucions democràtiques", recalca.

Finalment reafirma "el compromís del Ministeri Fiscal en la defensa de l’ordre constitucional, que és la garantia dels drets i llibertats de tots els ciutadans."

tracking