SEGRE

POLíTICA

Acusen Cifuentes de furtar en un supermercat el 2011

OKdiario publica un vídeo en el qual suposadament es veu a la presidenta de la Comunitat de Madrid robant dos cremes cosmètiques

Captura del vídeo

Captura del vídeo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

OKdiario publica una informació en la qual afirma que Cristina Cifuentes va ser sorpresa el 2011 suposadament robant dos cremes cosmètiques en un supermercat pròxim a l’Assemblea de Madrid, quan era vicepresidenta primera del Parlament regional.

La informació inclou un vídeo en el qual una dona, que el mitjà identifica com a Cifuentes, mostra les seues pertinences a un vigilant de seguretat el 4 de maig de 2011.

Vídeo Livestream OK Diario

D’acord amb la informació, Cifuentes hauria estat retinguda durant 45 minuts pels vigilants del supermercat Eroski després que una empleada la descobrís presumptament furtant dos pots de crema.

La informació assegura que inicialment Cifuentes va negar el furt, i després va dir els vigilants de seguretat que els pots de crema els portava a la seua bossa abans d’entrar al supermercat.

A continuació, Cifuentes hauria estat conduïda a una habitació apartada, al costat d’una de les sortides d’emergència, on el vigilant de seguretat li va reclamar les cremes furtades.

També assenyala que els guàrdies de seguretat van cridar a la Policia i que dos agents de paisà que van acudir al supermercat es van adonar que era la vicepresidenta de l’Assemblea, per la qual cosa van cridar a la seua comissaria per demanar instruccions i se’ls va ordenar que la posessin en llibertat, cosa que van fer després de pagar ella les cremes, sempre d’acord amb la informació d’Okdiario.

La informació ha provocat diverses reaccions a les xarxes socials de polítics de diferent signe, i el tema s’ha convertit en 'trending topic' a Twitter.

El govern de la Comunitat de Madrid no s’ha pronunciat sobre l’assumpte.

tracking