SEGRE

Una organització feminista de Lleida denuncia ForoCoches per difondre dades de la víctima de La Manada

Integrants del Grup Dones de Lleida s'han concentrat davant de la subdelegació del Govern.

Una organització feminista de Lleida denuncia ForoCohes per difondre dades de la víctima de La ManadaDones de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Grup de Dones de Lleida ha presentat aquest divendres a la subdelegació del Govern una denúncia a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades contra els fòrums ForoCoches i Burbuja.info per publicar dades personals de la víctima de La Manada. L’organització feminista ha assegurat aquest divendres en un comunicat que emprèn la denúncia administrativa mentre espera que la causa penal sigui desenvolupada per la Policia Nacional.

El Grup de Dones de Lleida, que s’ha concentrat davant de la subdelegació del Govern, considera que la sentència i el vot particular d’un jutge "van aplanar el camí perquè els masclistes condemnin la víctima i no els violadors". En aquest sentit, la plataforma feminista denuncia que un dels usuaris dels fòrums denunciats va publicar nom, cognoms, fotos i perfils de les xarxes socials de la víctima de La Manada.

El Grup de Dones de Lleida ha presentat aquest divendres a la subdelegació del Govern una denúncia a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades contra els fòrums ForoCohes i Burbuja.info

Una organització feminista de Lleida denuncia ForoCohes per difondre dades de la víctima de La ManadaDones de Lleida

tracking