SEGRE

FRANÇA AEROLÍNIES

Air France es desploma davant la negativa de Macron a ajudar-la

Air France

Air FranceEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Air France-KLM va tancar ahir una de les pitjors sessions al mercat des de l’any 2008, que va iniciar en els primers compassos amb una caiguda superior al 13%, davallada que va disminuir al tancament, amb un descens del 9,83%, per situar la cotització en 7,30 euros per títol.

El mercat acollia així el no de la plantilla a l’última proposta salarial de la companyia, que forçava la renúncia del president i conseller delegat del grup, Jean-Marc Janaillac, i el rebuig del Govern francès, que controla encara el 14 per cent del capital de l’aerolínia, a acudir al rescat de la que va ser aerolínia de bandera gal·la.

El ministre francès d’Economia i Finances, Bruno Le Mairie, va realitzar aquest cap de setmana una crida “a la raó” als treballadors que fan vaga d’Air France i va advertir que l’Estat francès no està disposat a assumir les pèrdues de la companyia.

L’aerolínia es va veure obligada ahir a cancel·lar el 15 per cent dels vols i cancel·larà el 20 per cent de les operacions avui per l’aturada.

tracking