SEGRE

PLE DEL PARLAMENT

La CUP adverteix que veu "molt difícil" donar suport als futurs pressupostos de Torra

La CUP adverteix que veu

La CUP adverteix que veu "molt difícil" donar suport als futurs pressupostos de TorraEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El diputat de la CUP Carles Riera ha advertit avui que veu "molt difícil" i "bastant improbable" que els quatre parlamentaris anticapitalistes donin suport als pressupostos de la Generalitat que presenti a la cambra el pròxim Govern de Quim Torra, encara que creu que aquest "no és el debat del moment immediat".

Així s’ha manifestat Riera en unes declaracions a Catalunya Ràdio en les que ha assenyalat: "Li puc anticipar que és molt difícil en aquests moments que la CUP aprovi uns pressupostos amb aquest Govern i aquest programa que se li planteja".

Els quatre diputats del subgrup parlamentari de la CUP optaran avui per abstenir-se en la segona sessió d’investidura del candidat de Junts per Catalunya Quim Torra, la qual cosa garanteix al presidenciable obtenir la majoria simple necessària per sortir del ple investit com a president.

Riera ha indicat que el consell polític que ahir va celebrar la CUP va decidir "no bloquejar l’inici de la legislatura", però que això no significa que els seus quatre diputats recolzin a Torra i al seu Govern, ja que "les diferències (entre Torra i la CUP) són més que importants".

tracking