SEGRE

CONFLICTE CATALÀ

Montoro diu a Llarena que ha enviat al fiscal indicis de delicte en l'1-0

Montoro diu a Llarena que ha enviat al fiscal indicis de delicte en l'1-0

Montoro diu a Llarena que ha enviat al fiscal indicis de delicte en l'1-0EFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, ha respost al jutge que instrueix el cas del "procés" al Tribunal Suprem que, "quan s’han detectat indicis de delicte", el seu departament l’ha posat en coneixement de la Fiscalia General de l’Estat i la del Tribunal de Comptes.

Montoro va respondre en aquests termes fa gairebé quinze dies a la providència dictada l’abril pel jutge Llarena, que li va demanar que li expliqués "com més aviat millor" les seues declaracions en una entrevista a El Mundo en les quals deia que no s’havien utilitzat diners públics per al referèndum independentista del dia 1 d’octubre de 2017 a Catalunya.

En la seua contestació, Montoro indica que Hisenda va remetre a la Fiscalia General de l’Estat quatre escrits amb presumptes irregularitats i uns altres cinc a la Fiscalia del Tribunal de Comptes.

Reitera, això sí, unes afirmacions seues en l’esmentada entrevista, en concret quan va dir que no s’havien pagat amb diners públics ni les urnes utilitzades en la votació de l’1-0 ni la manutenció de l’expresident Carles Puigdemont a Bèlgica.

tracking