SEGRE

VÍDEO. Així assaltava les seues víctimes un lladre a Barcelona

Ha ingressat a presó acusat de cometre cinc estrebades amb una motocicleta

VÍDEO. Així assaltava les seues víctimes un lladre a Barcelona

VÍDEO. Així assaltava les seues víctimes un lladre a BarcelonaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han difós aquest dimecres un vídeo en què es veu com actuava un lladre a Barcelona. La policia el va detenir el passat 10 de maig com a presumpte autor de tres robatoris de motocicletes, diversos delictes de conducció temerària i de conducció sense haver obtingut mai el permís o llicència, així com d’atemptat a agents de l’autoritat.

Es tracta d'un home de 35 anys, de nacionalitat palestina i veí de Barcelona que assaltava les víctimes amb una motocicleta mentre estaven passejant pel carrer o assegudes en un banc i els sostreia la bossa de mà. En diferents robatoris les víctimes van patir lesions de diversa consideració a causa del fort impacte de les caigudes. D’altra banda, en tots els robatoris la descripció física de l’autor també era coincident i el model de motocicleta que normalment utilitzava, sostreta prèviament, era tipus scooter i que el lladre conduïa el vehicle per damunt la vorera a gran velocitat i en direcció contrària.

Després de diferents gestions d’investigació com el reconeixement fotogràfic de l’autor per part de les víctimes o l’anàlisi de les càmeres de seguretat d’establiments propers als llocs dels fets, els Mossos d'Esquadra van poder identificar el detingut.

El 10 de maig els Mossos van tenir coneixement d’un robatori amb violència per estrebada a Barcelona realitzat per la persona que estava essent investigada. En aquell moment els agents van iniciar un dispositiu policial per detenir-lo. Finalment els policies van poder detenir l’autor quan tornava al seu domicili i després que el lladre intentés escapolir-se en un parell d’ocasions.

tracking