SEGRE

POLÍTICA

Rivera: Cap espanyol no tornarà a demanar perdó per utilitzar la seua bandera o el seu idioma

Presenta la plataforma Espanya Ciutadana

Rivera: Cap espanyol no tornarà a demanar perdó per utilitzar la seua bandera o el seu idioma

Rivera: Cap espanyol no tornarà a demanar perdó per utilitzar la seua bandera o el seu idiomaEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de Ciudadanos, Albert Rivera, ha assegurat que, de la mà de Cs, cap espanyol no ha de tornar a demanar "perdó" per utilitzar la bandera del país o parlar el castellà, advertint que al segle XXI els adversaris són els qui volen "dividir" el país.

Rivera, en un multitudinari acte celebrat al Palau Municipal de Congressos, ha presentat la plataforma Espanya Ciutadana per sumar veus a la idea que té Cs de la unitat d’Espanya.

Una plataforma que té el "repte", ha dit, en cas de fer compatible el que comparteixen tots els espanyols amb la seua pròpia diversitat. "Que no ens facin escollir entre el que ens uneix i el que ens enriqueix".

Paraules que ha subratllat Rivera després que l’artista Marta Sánchez cantés 'a capella' la seua versió de l’himne d’Espanya, que es va escoltar per primera vegada el febrer passat, i després de la difusió d’un vídeo en el que l’exprimer ministre francès Manuel Valls aposta per la unitat d’Espanya davant "aquest independentisme" que, segons ell, condueix al "racisme" i divideix la societat catalana i espanyola.

tracking