SEGRE

El jutge del Suprem comunica a Barrufet el seu processament

La lleidatana, a través de videoconferència, s'ha acollit al seu dret a no declarar

Ramona Barrufet arriba aquest matí als jutjats de Lleida, des d'on ha declarat per videoconferència davant del jutge del Suprem.

El jutge del Suprem comunica a Barrufet el seu processament per desobediènciaMagdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'exsecretària de la Mesa del Parlament Ramona Barrufet ha comparegut aquest dilluns per videoconferència i durant uns quinze minuts davant del Suprem, dins del sumari obert pel "procés", i no ha volgut fer cap declaració després de conèixer el seu processament per desobediència.

La lleidatana s'ha limitat a expressar la seva reiteració en la declaració que ja va realitzar anteriorment davant del Suprem rebutjant els càrrecs existents contra ella.

L'ex membre de la Mesa del Parlament durant la tramitació de les lleis de desconnexió, en relació amb les quals està processada, no va poder acudir el passat 7 de maig a la citació que li va enviar el Suprem perquè conegués el seu processament i va demanar que se celebrés una videoconferència amb aquesta finalitat, videoconferència que l'alt tribunal va fixar per al matí d'avui a les 10:30 hores.

La compareixença s'ha celebrat amb l'única assistència del fiscal, la imputada, l'acusació popular exercida per Vox, la defensa de Barrufet i el mateix magistrat del cas, Pablo Llarena, doncs els altres lletrats personats en la causa no han assistit.

El dia 7 de maig van comparèixer altres exmembres de la Mesa del Parlament davant del Suprem per conèixer el seu processament per desobediència en relació amb el "procés". Els compareixents van argumentar davant del tribunal que van actuar convençuts que els protegia la inviolabilitat parlamentària.

tracking