SEGRE

Rull i Turull comuniquen a Torra la seua disposició a ser consellers

Demanen al jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena que els deixi de sortir de presó per prendre possessió dels seus càrrecs

Torra surt de la presó d'Estremera després de visitar els exconsellers Oriol Junqueras, Jordi Turull, Joaquim Forn, Josep Rull i Raul Romeva.

Rull i Turull comuniquen a Torra la seua disposició a ser consellersEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els exconsellers de la Generalitat Josep Rull i Jordi Turull han comunicat aquest dilluns al president de la Generalitat, Quim Torra, la seua disposició a assumir de nou aquesta responsabilitat, mentre han demanat al jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena que els deixi de sortir de presó per prendre possessió dels seus càrrecs.

Així ho han informat als periodistes Quim Torra, qui aquest dilluns ha visitat a la presó madrilenya d’Estremera als líders independentistes allà empresonats, Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Raül Romeva, Josep Rull i Jordi Turull, a qui ha vist "forts i animats".

Després del seu pas per Estremera, Torra es desplaçarà a la presó de dones d’Alcalá-Meco, on visitarà l’exconsellera Dolors Bassa i l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell, i ja a la tarda acudirà a la presó de Soto del Real on es veurà amb els expresidents de l’ANC i Òmnium Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, respectivament.

tracking