SEGRE

Cuixart es presenta a la reelecció com a president d'Òmnium des de la presó

Una concentració duta a terme a la plaça Sant Jaume de Barcelona, per protestar per la decisió del jutge de deixar a presó a l'exvicepresident del Govern Oriol Junqueras, l'exconseller d'Interior Joaquim Forn, l'expresident de l'ANC Jordi Sánchez i el president d'Òmnium, Jordi Cuixart.

Cuixart es presenta a la reelecció com a president d'Òmnium des de la presóEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha anunciat aquest dijous des de la presó de Soto del Real (Madrid) que es presentarà a la reelecció per seguir al capdavant de l’entitat independentista. Cuixart ho ha anunciat a través d’una carta dirigida als més de 117.000 socis de l’entitat, en la qual assegura que ser candidat a la presidència d’Òmnium és "un honor, un plaer i un acte de responsabilitat molt gran".

El líder sobiranista, en presó preventiva per haver incorregut presumptament en un delicte de rebel·lió sent al capdavant d’Òmnium, ha remarcat que aquesta entitat ha de continuar sent "un referent en la defensa de la cohesió social i les llibertats" davant de la "regressió autoritària, que no s’aturarà", al seu judici.

Òmnium renovarà presidència i bona part de la Junta Directiva el proper 16 de juny en l'Assemblea General Ordinaria al pavelló de la Vall d’Hebron de Barcelona.

tracking