SEGRE

SOCIETAT

Regularitzada la situació a França del jove malià que va salvar el nen a París

Gassama va firmar un contracte per col·laborar durant deu mesos en la brigada de bombers de París

Regularitzada la situació a França del jove malià que va salvar el nen a París

Regularitzada la situació a França del jove malià que va salvar el nen a ParísEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jove malià Mamoudou Gassama, convertit en un heroi per salvar la vida d’un nen de 4 anys a París, va rebre un document que regularitza la seua situació en la prefectura de Bobigny (nord de França), va confirmar aquesta institució en el seu compte de Twitter.

Aquest jove, fins ara sense papers i batejat com "Spiderman" per haver-se enfilat per les terrasses d’un edifici per salvar el petit, va rebre un resguard que li permet obtenir un permís de residència, primer pas abans d’aconseguir la nacionalitat francesa que li va prometre el president de França, Emmanuel Macron.

A més, Gassama va firmar un contracte per col·laborar durant deu mesos en la brigada de bombers de París, com li va proposar ahir Màcron "perquè pugui repetir diàriament el seu gest de valentia".

Aquest malià de 22 anys, que va arribar a França el setembre passat, només va tardar mig minut a escalar la façana d’un edifici per salvar un nen que s’havia quedat penjant del balcó dissabte passat a París.

Aquest rescat, que no va tardar a fer-se viral a les xarxes, va ser lloat, a més de per Màcron, per diversos polítics, pel ministre francès d’Interior, Gérard Collomb, i pel president de Mali, Ibrahim Boubacar Keïta, entre d’altres.

Algunes associacions de defensa dels drets dels immigrants van criticar la "hipocresia" de la promesa del Govern de nacionalitzar Gassama, ja que van assegurar que això emmascara la duresa que, segons la seua opinió, caracteritza la seua política migratòria.

tracking