SEGRE

Rajoy diu que la moció no té cap altre motiu que els "afanys" de Sánchez

Pregunta a Ábalos si presentaran una moció després de la sentència dels ERO

Rajoy, aquest dijous al Congrés dels Diputats.

Rajoy diu que la moció no té cap altre motiu que els "afanys" de SánchezEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern, Mariano Rajoy, ha advertit avui que la moció de censura presentada pel PSOE no té cap altre motiu que "els afanys" del seu líder, Pedro Sánchez, que continua entossudit a "esmenar-li la plana als electors" perquè no li van fer la confiança ales urnes.

En el debat de la moció de censura, Rajoy ha recalcat a més que, amb aquesta "temerària iniciativa", Sánchez es convertiria en "el manat" d’altres, els partits que el recolzin, la qual cosa significa, segons el propi diccionari, en l’encarregat de fer un treball per al qual no tindrà poder de decisió.

D’altra banda, Rajoy li ha preguntat avui al secretari d’Organització del PSOE, José Luís Ábalos, si quan surti la sentència pel cas dels ERO a Andalusia també es presentaran una moció de censura a si mateixos. "Són vostès potser Teresa de Calcuta?", ha interpel·lat Rajoy al dirigent socialista durant el debat de la moció de censura del PSOE, en el que el cap de l’Executiu ha recordat als socialista que ningú no és lliure de corrupció.

tracking