SEGRE

Rajoy no assisteix al Congrés a la segona jornada del debat

Rajoy no assRajoy no assisteix al Congrés a la segona jornada del debatisteix al Congrés a la segona jornada del debat

Rajoy no assisteix al Congrés a la segona jornada del debatEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern, Mariano Rajoy, i la ministra d’Agricultura, Isabel García Tejerina, són els únics membres de l’Executiu que no són presents en la segona sessió del debat de la moció de censura que ha presentat el PSOE i que avui farà cap de l’Executiu al líder socialista, Pedro Sánchez.

L’absència de Rajoy ha estat durament criticada per la portaveu del PSOE al Congrés Margarita Robles, que li ha retret la seua "falta de respecte institucional", i també per Pedro Sánchez en la seua rèplica al portaveu del PP, Rafael Hernando. Sí estan al seu escó la vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría, i els ministres María Dolores de Cospedal, Íñigo Méndez de Vigo, Alfonso Dastis, Rafael Catalá, Cristóbal Montoro, Juan Ignacio Zoido, Íñigo de la Serna, Fátima Báñez, Álvaro Nadal, Román Escolano i Dolors Montserrat.

No obstant això, fonts del Govern del PP ha garantit que Rajoy acudirà a la votació que, segons ha anunciat la presidenta del Congrés, Ana Pastor, no es produirà abans de les onze del matí.

A més de diputats i senadors de tots els partits, han acudit al ple la presidenta de les Balears, Francina Armengol; alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; el líder de 'els comuns’ i de Podem, Xavier Domènech, o l’exportaveu de CDC en el Congrés, Francesc Homs.

tracking