SEGRE

SUCCÉS VIOLÈNCIA

La nena morta a Vilanova va patir abusos sexuals

Segons l’autòpsia, que determina que va morir per asfíxia malgrat les ferides d’arma blanca || Tenia un grau menor d’autisme

El sospitós, ahir, a l’arribar al lloc del crim.

El sospitós, ahir, a l’arribar al lloc del crim.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La menor de 13 anys que van trobar morta al pis d’un veí dels seus avis dilluns a la nit hauria mort per asfíxia malgrat que presentava ferides d’arma blanca, segons els resultats de l’autòpsia, que van ser avançats ahir per TV3. Així mateix, els forenses van trobar indicis que hauria estat sotmesa a abusos sexuals. El cos de l’adolescent va aparèixer amagat sota d’un matalàs de l’habitatge del detingut, un home de 42 anys amb antecedents per amenaces lleus contra la seua exparella i la seua filla, que vivia just sota del pis dels avis de la noia. Van ser els oncles de la víctima els que van entrar per la força a la casa al sospitar de l’home i van portar a terme la macabra troballa. Els investigadors van revisar ahir l’escena del crim per buscar-hi proves. Durant l’escorcoll, va ser-hi present el sospitós, que va entrar a l’edifici escortat, enmig de fortes mesures de seguretat i sota els crits d’“assassí” que li van proferir desenes de veïns.

Així mateix, els Mossos també estan revisant el mòbil de la petita, que tenia un grau menor d’autisme, per provar d’esbrinar si hi havia alguna relació entre els dos. Més d’un miler de persones van omplir la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú ahir al migdia per mostrar la seua repulsa per aquest crim, en una concentració organitzada pel consistori municipal.

tracking