SEGRE

POLíTICA

Robles manté en els seus càrrecs a la cúpula militar i al director del CNI

Robles manté en els seus càrrecs a la cúpula militar i al director del CNI

Robles manté en els seus càrrecs a la cúpula militar i al director del CNIEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha confirmat en els seus càrrecs la cúpula militar, encapçalada pel general d’exèrcit Fernando Alejandre Martínez, com a Cap d’Estat Major de la Defensa (JEMAD), i ha decidit que Félix Sanz Roldán segueixi al capdavant del Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI).

Segons un comunicat difós pel Ministeri de Defensa, la ministra ha decidit la continuïtat del general Sanz Roldán com a director del CNI fins finalitzar el seu mandat.

També han estat confirmats en els seus llocs el general de l'Exèrcit Javier Varela Sales com a cap d’estat Major de l’Exèrcit de Terra (FORC), i l’almirall general Teodoro López Calderón com a cap d’estat Major de l’Armada (AJEMA).

Així mateix, Robles ha ratificat el general de l’aire Javier Salto Martínez-Avial com a cap d’estat Major de l’Exèrcit de l’Aire (JEMA) i a l’almirall Juan Francisco Martínez Núñez com a secretari general de Política de Defensa (Segenpol).

En el comunicat es recullen declaracions de Robles, que assegura que aquesta decisió es correspon amb la naturalesa de Defensa com un Ministeri d’Estat i que recorda que "les Forces Armades estan al servei de la societat i exerceixen una extraordinària missió en la defensa de la pau i la seguretat al món".

Per això, en defensa dels valors recollits a la Constitució i en el marc de la Carta de Nacions Unides entén que "és necessari donar a la ciutadania estabilitat, seguretat i defensa des d’una perspectiva col·lectiva i integrada a fi de promoure la pau internacional i la seguretat global."

tracking