SEGRE

TRIBUNALS CORRUPCIÓ

L'advocat d'Urdangarin veu poc probable demanar l'indult

Iñaki Urdangarin arriba a l’Audiència en una imatge d’arxiu.

Iñaki Urdangarin arriba a l’Audiència en una imatge d’arxiu.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’advocat d’Iñaki Urdangarin, Mario Pascual Vives, va assegurar ahir que encara que existeix la possibilitat de demanar un indult les possibilitats que aquest sigui acceptat són “exigües”, de forma que no creu que es plantegi. El lletrat va remarcar que Urdangarin té trenta dies per considerar interposar un recurs davant del Tribunal Constitucional, encara que va manifestar que el filtre és “molt limitat” i va considerar que a dia d’avui hi ha “molt poc marge per poder sostenir amb rigor que hi hagi hagut una vulneració d’un dret constitucional”.

Respecte a la presó del seu client, que el mateix dimarts va tornar a Suïssa, on resideix, va dir que s’està intentant “prendre la decisió menys dolenta”, malgrat que va indicar que la presó de Vitòria “està bé” des d’un “punt de vista geogràfic” per a part de la seua família.

D’altra banda, l’exsoci d’Urdangarin, Diego Torres, ingressarà a la presó de Can Brians 2, a la localitat barcelonina de Sant Esteve Sesrovires, per complir la condemna de cinc anys i vuit mesos.

tracking